Wil je weer een liefdevolle en gelukkige relatie? Weer dichter bij jezelf en elkaar? Minder ruis, ruzie en gedoe en meer liefde, geluk en plezier?

edith moolenaar

 Relatietherapie voor stellen die toe aan het volgende hoofdstuk in hun relatie en weer willen verdiepen en verbinden met elkaar.

       Individuele therapie voor een betere en liefdevolle                   relatie met jezelf.

edith moolenaar
em sublogo huisje

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”

Je hebt een vol leven. Een leuk gezin, fijne vrienden, een goede baan en/of een eigen bedrijf. Je hebt het meestal goed. En toch merk je op dat je jezelf afvraagt: is dit het nou?  Blijf ik doen wat ik al jaren doe? Of wil ik het anders?

Ik geloof dat het voor niemand de bedoeling is om een leven te hebben waar je uit balans bent en niet lekker in je vel zit. Of in een relatie te zitten waar je vaak de verbinding mist, elkaar niet begrijpt en waar soms irritatie of afstand is.

Ik gun jou een gelukkig en liefdevol leven met relaties die jou verrijken, inclusief de relatie met jezelf, want daar begint het. Ik geloof erin dat we onszelf steeds mogen ontwikkelen in deze relaties en in de liefde.

Je bent toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven en/of je relatie. Niet omdat het nu niet goed is, maar omdat je voelt dat er nog zoveel meer is om te verdiepen en te verrijken.

 

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

"Edith laat je op een prettige, verfrissende en vooral niet veroordelende manier op een andere manier naar een situatie laten kijken."

Rinske, zonen van 6 en 8

Courage, dear heart!

Je kan natuurlijk nog wat langer aanrommelen. Jij tegen de ander en de ander tegen jou in plaats van samen. Zelf proberen om het beter te maken. Stellen komen gemiddeld 6 jaar te laat in relatietherapie. Wist je dat? Dat is zo zonde. Want als jullie zo doorgaan komen er vaker ruzies, ijzige stiltes, meer onbegrip, afstand en het alleen voelen, liefdesgevoel kan verdwijnen, er is te veel pijn, boosheid, verdriet en wantrouwen. En dan? Ik nodig je en jullie van harte uit in mijn praktijk.

Over mij

Hi, ik ben Edith.

Liefhebben = lef hebben. Je hebt wel wat moed nodig om naar die gekwetste plekken te gaan, jezelf bloot te geven en te groeien naar een liefdevoller en rijker leven. Met mezelf en anderen. Al sinds dat ik 15 ben, ben ik geraakt door de liefde. Het heeft voor mij iets magisch. Het is de essentie voor mij, in alles in het leven. En over essentie gesproken. Ik houd ervan om naar die essentie te gaan. In spullen, in relaties, in mijn werk. Wat doet er echt toe? Die vraag stel ik mijn clienten ook altijd. Als je klaar bent voor een volgende stap in de relatie met jezelf en/of je relatie en je bent op zoek naar verbinding, verdieping en verrijking? Dan zit je hier goed.

edith moolenaar
Scroll naar boven