Komen jullie steeds in dezelfde patronen terecht, met gesnauw, irritatie of afstand tot gevolg? Leven jullie In de dagelijkse hectiek soms langs elkaar heen? JWillen jullie elkaar graag begrijpen, alleen lijken jullie elkaar niet meer goed te verstaan?

edith moolenaar

 Relatietherapie voor stellen die toe aan het volgende hoofdstuk in hun relatie en weer willen verdiepen en verbinden met elkaar.

      

edith moolenaar
em sublogo huisje

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”

Jullie zien relatietherapie niet als een laatste redmiddel. Het is juist omdat je voelt dat er meer in zit en jullie je af vragen: Waar kunnen we nog meer van elkaar leren en elkaar beter vinden? Moeilijke onderwerpen willen jullie aankijken. Echt weten wat er bij de ander speelt. Misschien stiekem meer over je gevoelens, emoties en verlangens praten. 

 

 

Je gegevens worden vertrouwelijk verwerkt volgens mijn privacyverklaring.

"Edith laat je op een prettige, verfrissende en vooral niet veroordelende manier op een andere manier naar een situatie laten kijken."

Rinske, zonen van 6 en 8

Courage, dear heart!

Je kan natuurlijk nog wat langer aanrommelen. Jij tegen de ander en de ander tegen jou in plaats van samen. Zelf proberen om het beter te maken. Stellen komen gemiddeld 6 jaar te laat in relatietherapie. Wist je dat? Dat is zo zonde. Want als jullie zo doorgaan komen er vaker ruzies, ijzige stiltes, meer onbegrip, afstand en het alleen voelen, liefdesgevoel kan verdwijnen, er is te veel pijn, boosheid, verdriet en wantrouwen. En dan? Ik nodig je en jullie van harte uit in mijn praktijk.

Over mij

Hi, ik ben Edith.

Liefhebben = lef hebben. Je hebt wel wat moed nodig om naar die gekwetste plekken te gaan, jezelf bloot te geven en te groeien naar een liefdevoller en rijker leven. Met mezelf en anderen. Al sinds dat ik 15 ben, ben ik geraakt door de liefde. Het heeft voor mij iets magisch. Het is de essentie voor mij, in alles in het leven. En over essentie gesproken. Ik houd ervan om naar die essentie te gaan. In spullen, in relaties, in mijn werk. Wat doet er echt toe? Die vraag stel ik mijn clienten ook altijd. Als je klaar bent voor een volgende stap in de relatie met jezelf en/of je relatie en je bent op zoek naar verbinding, verdieping en verrijking? Dan zit je hier goed.

edith moolenaar
Scroll naar boven