Over Edith

Pedagogisch coach en trainer Edith Moolenaar

Ik ben Edith. Pedagoog, coach, trainer en eigenaar van een kinderdagverblijf. Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier met kinderen, ouders en professionals.  Samen met mijn man Thijs hebben we een gezin met drie kinderen en een hond. Wat een rijkdom, chaos, levendigheid. En wat een leerschool! 

Ik word blij van verbinden. Als moeder, in mijn kinderdagverblijf, als trainer en als coach. Steeds weer de rust en ruimte vinden om het denken en voelen, hoofd en hart te verbinden en simpelweg aanwezig te zijn. Stil te staan bij wat werkelijk belangrijk is. Vanuit je eigen kracht en unieke zelf contact te maken met de wereld om je heen. Dat zoek ik voor mezelf. En daar help ik graag anderen bij.

En verder? Verder houd ik van een goed stuk Tony Chocolony. Van cappuccino met een grote laag schuim. Wandelen in de duinen. Dansen, ontdekken en lekker rommelen in huis. Maar bovenal hou ik van eenvoud. 

Een keer praten? Bel of mail me dan vooral. Wees welkom!

Pedagogisch VIB coach nodig?

Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op!