edith moolenaar

Hi, ik ben Edith

Soms botsen individuen in relaties. Ondanks de liefde. Je wilt graag begrepen worden, alleen lijken jullie elkaar niet meer goed te verstaan. Je probeert het wel, wat resulteert in gesnauw, irritatie of afstand. Er is een verlangen om er samen uit te komen, maar jullie weten niet hoe. 

Op zo’n moment ondersteun ik jullie graag, ik kijk mee, geef ondertiteling en kom naast jullie staan.

Hoe ik werk;

Ik ga samen met jullie aan de slag waarbij jullie relatie centraal staat én waarbij er ruimte is voor ieders eigen verhaal. We onderzoeken jullie patronen, (emoties en gevoelens) wensen en verlangens. We gaan terug naar de basis, de liefde en elkaar. We staan stil bij wat belangrijk is voor jullie beiden. Dit met elkaar delen geeft ruimte om de elkaar beter te begrijpen, waardoor je dicht bij jezelf en in verbinding kan blijven, ook als het lastig is. Het vertrouwen in jezelf en jullie samen kan groeien zodat jullie samen verder kunnen komen.

Ik werk op een oplossingsgerichte manier, de nadruk ligt ook op wat er goed gaat, wat jullie krachten en mogelijkheden zijn, als individu, stel en gezin. Daarbij heb ik een open houding, alles mag gezegd en gedeeld worden vanuit een respectvolle houding naar elkaar. Ik ben betrokken, praktisch, warm en luister met aandacht en erkenning voor wat er was en is.

Achtergrond

Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier met stellen, gezinnen en professionals.  Afgestudeerd als systeemtherapeut, (Relatie,- & gezinstherapeut), Opleiding Pedagogiek, Post-HBO opleiding ouderbegeleiding en Post HBO opleiding Gezinscoaching gevolgd. Ik ben gespecialiseerd als Emotionally Focused Therapy (EFT), Gottman therapy en Acceptance and commitment therapy (ACT)

 

edith moolenaar
em sublogo huisje

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Wie ben jij?  Waar loop je tegen aan? Waar verlang je naar? 

Waar kan jij nog wel hulp en begeleiding bij gebruiken? Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen.

Scroll naar boven