edith moolenaar

Hi, ik ben Edith

Relatie,- & gezinstherapeut, Simplicity Parenting coach, minimalist in hart en onderweg in mijn leven. Ik hou van versimpelen omdat je leert te kiezen voor wat belangrijk is. Samen met Thijs hebben we een gezin met 3 kinderen en een hond. Wat een rijkdom, chaos en levendigheid!

Ik hoop je te inspireren naar een simpeler leven, gevuld met innerlijke rust en een zacht hart. In verbinding met jezelf zijn. Met een flinke dot zelfliefde. Zodat ook jij kan leven in een tempo en manier die bij jou passen.

Hoe het begon

Tien jaar geleden verlangde ik, als enigszins rommelige, drukke en chaotische moeder, steeds meer naar rust. Vooral in het dagelijks leven. Ik wilde ruimte creëren in mijn overvolle agenda en drukke leven. Ik voelde me geleefd. De dagen vlogen voorbij en ik was mijn aandacht niet echt aanwezig bij waar ik was op dat moment. De tijd nemen voor mezelf en mijn gezin nemen schoot er regelmatig bij in. 

Ik begon aan de opleiding voor ‘Simplicity Parenting coach”. En leerde over de kracht van versimpelen en kiezen voor wat belangrijk is. Voor mij en mijn kinderen. Ik raakte geïnspireerd door het minimalisme wat daarin hoog in het vaandel staat en voelde me letterlijk met de dag lichter worden door minder. Minder spullen, minder afspraken, minder rekeningen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het ging niet alleen over het weghalen van dingen, maar over werkelijke ruimte creëren in mijn leven, intenties en hart.  

Doordat er minder mentale en fysieke wanorde was, ontstond er echt meer aandacht en verbinding met mezelf en mijn kinderen. Ik leerde steeds weer de rust en ruimte vinden om het denken en voelen, hoofd en te verbinden en simpelweg aanwezig te zijn. Stil te staan bij wat werkelijk belangrijk voor mij en ons is. Dit gun ik iedereen. Elke ouder. En ook zéker elk kind.  

Wees welkom. 

edith moolenaar
em sublogo huisje

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Wie ben jij? Wil je ook versimpelen? Ruimte maken voor wat belangrijk is? Waar loop je tegen aan? Wat houdt je nog tegen?

Waar kan jij nog wel hulp en inspiratie bij gebruiken? Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen.

Scroll naar boven